Új elnök a Rotary Club Nyíregyházánál

Akt.:
Új elnök a Rotary Club Nyíregyházánál
Nyíregyháza – A Rotary Club Nyíregyháza mindenkori elnökének megbízatása egy esztendőre szól, éppen ezért július elsejével letelt Urbán Lajos 365 napos regnálása.

Az új elnök Fekete Tibor lett, aki civilben a nyíregyházi dohányfermentáló üzem igazgatója. Lapunknak elmondta: szeretne elődjei útján továbbhaladni, így természetesen a karitatív tevékenység marad az elsődleges prioritás.

rotary_2721
Fotók: Dodó Ferenc

– Újdonság lesz a Tálentum-program, mely során tehetséges, jó tanuló diákokat szeretnénk támogatni, illetve augusztus 15-én a Cantemus kórussal közösen egy jótékonysági koncertet szeretnénk megszervezni – tekintett előre Fekete Tibor, akinek az egy esztendős megbízatása hivatalosan szombaton kezdődött el, mégpedig a nyíregyházi Ózoon Hotelben, ahol ünnepélyes keretek közt vehette át Urbán Lajostól az elnöki láncot.

A Rotary olyan világszervezet, amelyben különböző foglalkozású emberek készek vállalni a humanitárius szolgálatot. Szakmai és magánéletükben magas etikai alapelveket követnek. Arra törekednek, hogy a világban terjedjen a megértés és a jó szándék.

KM
hirdetés