Új formában támad fel idén a legendás kocka-Lada

Akt.:
Új formában támad fel idén a legendás kocka-Lada
© Fotó: 2drive.ru
A várakozások szerint a Lada Mustang népszerűsége vetekedni fog az egykori kocka-Ladáéval, amely a 70-es években szinte aratott a kelet-európai autópiacon.

A külalakjában nem csekély mértékben részben a Ford Mustangra, illetve a Chevrolet Camaróra „hajazó” új Lada várhatóan 2017 végén kerül ki az autószalonokba.

lada-kopeyka-3

Az AvtoVAZ ismertetője szerint az orosz autóipar legújabb termékét 2 literes hajtóművel látják el, amely 200 lóerő leadására képes.

lada2

A fogyasztása a hírek szerint meglehetősen pénztárca-barát lesz. Országúton az ígéretek szerint négy és fél, míg a városi forgalomban 6 liter benzinnel is beéri 100 kilométerenként.

Az új Lada hivatalos gyári típusmegjelölése azonos lesz a legendás kocka-Zsigáéval, azaz a VAZ 2101 jelzés fog szerepeli a forgalmi engedélyben.

lada1

Az oroszok közt „kopejkának” is becézett típus idei reinkarnációjának ára egyelőre, sajnos, nem ismeretes – írja a 2DRIVE.ru.

– Palkó István –


Videó: Iszonyúan megalázta a Lada ezt az Audit – A németnek esélye sem volt a príma szovjet ellen

Egy Lada és egy Audi úgy döntött, eltolós játékban döntik el, melyikük az erősebb. Vitathatatlanul a Lada nyert: egy vodkán és kovászos uborkán nevelt járgánnyal nem lehet csak úgy szórakozni…

Videó: Ladás csapatás a Krím-félszigeten

Öt perces élményautózás a Krím-félszigetről, főként Ladákkal. A „műsor” egy lezárt útszakaszon történt, így mást nem veszélyeztettek a résztvevők.
hirdetés