Új helyen a rehab, és utat építenek a Jósa András Oktatókórházban

Építkezés a kórházban
Építkezés a kórházban - © Fotó: Racskó Tibor
Nyíregyháza – A Jósa András Oktatókórházban útépítési munkák kezdődtek június 30-tól, a Tömbkórház Projekt kivitelezési munkálataihoz kapcsolódóan – tájékoztatta portálunkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház.

A sebészeti épület melletti szakasz zsákutca lett, a mellette épülő út kiépítése miatt. A zsákutcában a kórház területére érkező autók számára a parkolás továbbra is biztosított, de az átmenő gyalogos forgalom elől elzárt terület lett ideiglenesen. A parkolás a parkoló lemez megépítéséig lesz megengedett a fent említett területen. A parkoló lemez kivitelezése az ősz folyamán várható.
A területen jelen lévő biztonsági szolgálat munkatársai készséggel adnak felvilágosítást a keresett osztályok, szakrendelések helyéről, azok megközelítési lehetőségeiről.

Átköltözött a Rehabilitációs Osztály

A felnőtt Rehabilitációs Osztály július 30-án a Szülészeti épület földszintjéről a felújított felnőtt rehabilitációs épületbe költözött. A felnőtt Rehabilitációs Osztály által a Szülészet földszintjén átmenetileg használt területet csütörtökön átadták a Magyar Építő Zrt. részére, ahol előrelőáthatóan októberig tartó felújítási munkálatok végeztével a későbbiekben a Gerincsérült Részleg kap helyet. A munkálatok során a betegellátás zavartalanul folytatódik.
hirdetés