Új helyszínek a 30. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján

Akt.:
Új helyszínek a 30. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján
© Fotó: Vincze Péter
Kisvárda – A Magyar Színházak XXX. Kisvárdai Fesztiválja pénteken /22–én/ délutánjával már beindult a nagyüzem. Vasárnap, 24–én estig már tíz előadást láthattak a színházszeretők a különböző helyszíneken. A Bagolyvár mellett vasárnap délután egy újabb előadói helyszínnel gazdagodott a Fesztivál programja. Coffee Tea Areánál játszanak majd a meghívott színtársulatok, zenei együttesek és előadók egy kellemes zárt udvari környezetben.

Zenés utazás udvari környezetben

Az első alkalommal, a kellemes udvari környezetben, Szemerédi Bernadett dal–„délutánján” egy zenés utazásra invitálva a nagyérdeműt. Az utazásállomásai legkedvesebb gyermek–és felnőttkori zenés szerelmei, élményei, musical–jei. Amelyek az óta is formálják a lelkét, művészetbe és az emberekbe vetett hitét. Szemerédi Bernadett önmagáról a következőket mondta.

kisvarda

–Amikor énekelek, amikor zenélek, nem félek semmitől, nem ismerek ellenséget és végtelen harmóniába kerülök a legtávolabbi múlttal és jelennel. Azonos vagyok önmagammal.

Szemerédi Bernadett Jelenleg a szarvasi Cervinus Teátrum mellett számos társulat produkcióiban játszik–határon innen és túl. A több mint egy tucatnyi zenés válogatást zongorán Drexler Vajk kísérte.

A Coffee Tea Area következő előadása június 29–én 18 órától, a Keresztül Európán Tompos Kátya és Hrutka Róbert estjén válogatást hallhatnak a színházszeretők a Keresztül Európán és a Holdjárat című lemezekről.

– Vincze Péter –
hirdetés