agrárkamara

2020.03.18. 16:10

Rendkívüli munkarend lép életbe a kamarában

A falugazdászok telefonon és e-mailben is a kamarai tagok rendelkezésére állnak.

Fotó: Sipeki Péter

A kormány által kihirdetett veszélyhelyzeti intézkedésekkel összhangban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) napi működése során a lehető legminimálisabbra kívánja csökkenteni a koronavírus-járvány terjedésének lehetőségét, a személyes ügyféltalálkozások számát, ezzel is megóvva munkavállalói és a mintegy 400 ezer kamarai tag egészségét.

– Ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei igazgatósága is rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezetett be március 16-ától – tájékoztatta lapunkat Rácz Imre.

A NAK megyei elnöke kiemelte: a falugazdászok csak meghatározott, kijelölt irodákban lesznek jelen, és, a megszokottal ellentétben, nem látogatnak ki az ügyfelekhez.

A pontos irodalista és a nyitvatartás a www.nak.hu oldalon érhető majd el, de a kamara kéri tagjait, hogy személyesen csakis kiemelten indokolt esetben keressék fel az irodákat.

A falugazdászok telefonon és e-mailben (akár az [email protected] címen is) a tagok rendelkezésére állnak, az ügyfélszolgálat pedig ingyenesen hívható a +36 80 900 365-ös zöldszámon.

Otthoni munkavégzés

Emellett a NAK vezetősége a fővárosi és a megyei igazgatóságokon dolgozó más munkavállalók számára otthoni munkavégzést rendel el. A munkavállalók az otthoni munkavégzés során is a megszokott magas szakmai színvonalon tudják segíteni a kamarai tagokat.

– A kamara szem előtt tartja azt, hogy amennyiben csökken a vírusveszély, a gazdálkodóknak fontos és a személyes ügyintézést gyakran igénylő egységeskérelem-beadási időszak április 6-i kezdetekor a falugazdászok és az irodai munkatársak zökkenőmentesen és egészségesen tudják a támogatásigénylésben segíteni az érintett, százezernél is több kamarai tagot.

Az intézkedések a vírushelyzet függvényében legalább április 6-ig, az egységeskérelem-beadási időszak kezdetéig tartanak – mondta el lapunknak Rácz Imre, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában