Új medence épül a kicsiknek

Akt.:
A kicsiket célozná meg az új medence
A kicsiket célozná meg az új medence - © Fotó: KM-Archív
Nyírbátor – A „pancsolómedence” kialakításának költségeit a nyírbátori önkormányzat fizeti.

– A nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő éves rendes karbantartását február 27-e és március 1-je közt elvégeztük – fogalmazott Horváth Gábor ügyvezető igazgató, majd áttért az idei tervekre is.

– A tervezett karbantartást befejeztük, a forgatott vizű medencéknél a jogszabályi előírások alapján megtörtént a vízcsere, emellett ahol kellett, korrigáltuk a festést, és túl vagyunk egy úgynevezett tavaszi nagytakarításon is – sorolta Horváth Gábor.

Ősszel adnák át

Az idei fejlesztésekkel kapcsolatban elmondta: tervezik a tanmedence mellett egy gyerekmedence kialakítását is, ennek finanszírozását az önkormányzat magára vállalta.

– A 2 és 5 év közötti gyerekeknek készülő „pancsolómedencét” ősszel szeretnék befejezni és átadni. Emellett a nyári hidegvíz-hiány orvoslására is megoldást keresünk, ez egy új kút fúrását jelentené – fogalmazott a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő ügyvezető igazgatója.

Ahol mindenkinek megéri „kártyázni”

Horváth Gábor beszélt a Nyírbátor Kártya adta kedvezményekről is, mely jó néhány éve nyújt különféle engedményeket a helyieknek.

– Ez a kártya tizenöt százalékos kedvezményt nyújt minden szolgáltatásunkra a nyírbátoriaknak. Ebben az évben ezt megtoldottuk egy extra kedvezménnyel is: a háromórás belépőjegy árából lejön huszonöt százalék. A Bátor Barát Kártya pedig a környéken élőknek és az itt dolgozó, de nem nyírbátori lakosoknak szól, nekik 10 százalékos engedményt adunk – közölte a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő ügyvezető igazgatója.
hirdetés