Új modelleket mustrálhattak a jégen

Akt.:
Új modelleket mustrálhattak a jégen
Családi rendezvény keretében mutatták be az új generációs modelleket.

A mondás úgy tartja, hogy peches ember ne menjen a jégre. Ezúttal viszont szerencsésnek érezhették mindazok, akik felkeresték a városi jégpályán, hogy részt vegyenek az Autó Széles Kft. családi rendezvényén. A Volkswagen márka közönségkedvencei, a Passat és a Touareg mellett bemutatták az Audi két legfrissebb modelljét, az új generációs A1 Sportback-et és a Q3-t. A legkisebbek találkozhattak az Autó Széles korcsolyás Mikulásával, és természetesen mindenki megcsillogtathatta a korcsolyatudását. Az adventi hangulatot erősítették a karácsonyi slágerek, és a vendégeknek kínált téli finomságok is.

A vadonatúj Audi modellek a jégre állították ki. Az Audi A1 Sportback az előző nemzedékhez hűen egy igazi városi vagány lett. Formavilágát tekintve kívül-belül még inkább karakteresre sikeredett. Széles nyomtávjai és rövid túlnyúlásai sportosan feszes megjelenést kölcsönöznek. Markáns orrkialakítása a négykarikás márka 1984-es rali-legendájának, az Audi Sport quattro-nak jellegzetes motívumát idézi, a LED-fényszórók grafikus megjelenése pedig azonnal felismerhetővé teszi az A1 Sportbacket. A hossza 6 centiméterrel nőtt, míg csomagtere 65 literrel. Az érintőképernyős kezelőfelületek és az asszisztensrendszerek garmadája a felsőbb kategóriáknak megfelelő szintre emelik az Audi városi kisautóját.
Az Audi Q3 is hasonlóan komoly generációváltáson ment keresztül. A családi szabadidőautó kitűnik a mezőnyből sokoldalúságával: variálhatóságnak és a számos praktikus részletmegoldásnak köszönhetően a használhatósága lényegesen javult. A sikermodell új nemzedéke megjelenésében is határozottabb, magabiztosabb, sportosabb lett. A quattro-gének és a jövőbemutató LED-technológia az Audi Q3 esetében is komoly formálóerői voltak a külső dizájnnak. A forma mellett a méretbeli növekedés is szembetűnő: a 10 centiméteres hossz-növekedés a belső térkínálatra is pozitív hatással volt. A szinte önvezetést biztosító asszisztens-rendszerek és az érintőképernyős kezelőfelület bevetése mellett a modell tereptulajdonságainak fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektettek Ingolstadtban: a quattro összkerék-hajtással szerelt Q3 minden olyan tereppel megbirkózik, amivel magasabb kategóriás testvérei is.

Autó Széles Kft.
4400 Nyíregyháza, Hunyadi u. 57
Telefonszám +36 42/508-280
www.autoszeles.hu
info@autoszeles.hu

– PR cikk –

Címkék:hirdetés