Helyi közélet

2017.01.13. 15:23

MSZP-sajtótájékoztató: Fontos lenne, hogy helyben is lehessen tanulni és élni

Nyíregyháza - - Nem vagyunk megelégedve azzal, ahogy Szabolcs-Szatmár-Bereg 2016-ot zárta – fogalmazott pártja pénteki sajtótájékoztatóján Veres János.

Nyíregyháza - - Nem vagyunk megelégedve azzal, ahogy Szabolcs-Szatmár-Bereg 2016-ot zárta – fogalmazott pártja pénteki sajtótájékoztatóján Veres János. A megyei elnök hozzátette: - Tomboló gazdasági sikerekről szólnak a hírek, az állítólagos növekedés azonban elkerüli térségünket, amely nem lépett ki a sereghajtó pozícióból. Sok a kisnyugdíjas, kevés a magas jövedelmű alkalmazott, a közmunkások aránya padig kiemelkedő. Az elmúlt húsz évben sokat fejlődött az infrastruktúra, ám fontos lenne, hogy helyben is lehessen tanulni és élni, ne kelljen az ország vagy a világ más pontjain keresni a boldogulást. Csabai Lászlóné rámutatott: Nyíregyháza gazdasági adatait böngészve kitűnik, hogy az elmúlt hat évben nem érkezett új beruházó a városba. - Szerencsére a már itt lévők fejlesztettek, azonban hat év túl hosszú idő ahhoz, hogy elégedettek lehessünk. Egy nagyvállalkozó korábban tízezer adag ételt osztott ki karácsony környékén, sajnos tavaly elmaradt az akció, az idén érdemes lenne ezzel újra foglalkozni - mondta a megyei alelnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában