Új orvosi rendelők Szabolcs-Szatmár-Beregben

Új orvosi rendelők Szabolcs-Szatmár-Beregben
Új orvosi rendelők Szabolcs-Szatmár-Beregben
Nyírgyulaj, Gemzse és Tiszamogyorós önkormányzata pályázati támogatásból és önerőből alakítja ki új egészségházát megyénkben.- tájékoztatta portálunkat Kucsmár Viktor.

Gemzsén és Nyírgyulajon teljesen új informatikai és korszerű orvosi eszközökkel jól felszerelt, akadálymentesített intézmények jönnek létre. A kor igényeinek megfelelő környezetben vehetik majd igénybe az egészségügyi ellátást a helyi és környező településeken élő emberek.
Az akadálymentesítéssel a hátrányos helyzetű emberek, probléma nélkül részesülhetnek majd az egészségügyi szolgáltatásokban.

Felújított rendelő Tiszamogyoróson

A projekt közvetlen célja Tiszamogyorós községben, a régi orvosi rendelő külső és belső felújítása illetve bővítése. Új berendezések, informatikai és orvosi eszközök kerülnek beszerzésre, illetve itt is megvalósul az épület komplex fizikai és infokommunikációs akadálymentesítése.

Az új rendelőkben a háziorvosi ellátáson kívül védőnői szolgálat, diszpécserszolgálat (info-kommunikáció, internet) is hozzájárul a széles partneri kapcsolatok kiépítéséhez.

A felújítás lehetőséget kínál a szakmai, műszaki megújulásra, egyúttal hozzájárul az egészségügyi ellátás színvonalának emeléséhez is.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés