Új pszichoaktív anyag miatt nyomoz a rendőrség

Budapest, 2017. augusztus 20. Rendőrségi kordon a fővárosi Stadion autóbusz-pályaudvaron, ahol a BRFK járőre 2017. augusztus 20-án délelőtt egy földön fekvő emberre talált, aki nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A rendőrség új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a fővárosban, miután több, zavartan viselkedő embert vittek a mentők kórházba.
Budapest, 2017. augusztus 20. Rendőrségi kordon a fővárosi Stadion autóbusz-pályaudvaron, ahol a BRFK járőre 2017. augusztus 20-án délelőtt egy földön fekvő emberre talált, aki nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A rendőrség új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a fővárosban, miután több, zavartan viselkedő embert vittek a mentők kórházba. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség a fővárosban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap délután az MTI megkeresésére.

Azt írták: a nyomozást azt követően rendelték el, hogy az Országos Mentőszolgálat jelezte, több, zavartan viselkedő embert vittek kórházba.

Új pszichoaktív anyag miatt nyomoz a rendõrség

Budapest, 2017. augusztus 20. Mentők kórházba visznek egy feltehetőleg kábítószert fogyasztó férfit a Hungária körút közelében 2017. augusztus 20-án | MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A rendőrség közölte azt is, hogy a BRFK járőre vasárnap délelőtt a Stadionoknál, a Hungária körúton talált rá egy emberre, aki a földön feküdt, és nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja – tették hozzá.

– MTI –
hirdetés