Sport

2017.09.28. 08:35

Ami nem megy csettintésre

Rakamaz - A rakamazi közönségnek alighanem nehéz elfogadni, hogy most más idők járnak.

Rakamaz - A rakamazi közönségnek alighanem nehéz elfogadni, hogy most más idők járnak.

Lassan járj, tovább érsz. A rakamaziak eme szólással „oprelálnak”, kiváltképp, hogy nagyot fordult a világ arrafelé. Ez ugyanis már nem az a megyei első osztályú futballcsapat, amely az előző évadban, újoncként az ötödik helyet csípte meg. Olyanyira nem, hogy alig néhányan maradtak hírmondónak a tavasszal bevetett játékoskeretből, a nyáron munkába állt Varga Attila edző így meglehetősen rázós feladatra esküdött fel a rajt előtt. Nos, egyelőre megfelelően halad a „mutatvány: az együttes a legutóbb, Baktalórántházán aratott bravúrgyőzelemmel hét pontot gereblyézett össze – hét kör után pedig a tizenkettedik pozícióban táborozik. Persze, messze még a vége, miként a gárda „összegyúrása” sem megy csak úgy – csettintésre.

– Sok játékos elment, rengeteg ember érkezett, mégpedig fiatalok, akik közül többen suliba járnak, nem egyszerű tehát új csapatot kialakítani – elmélkedett Szász Simon, a rakamazi egyesület elnöke – Meg azért hozzászokott a közönség, hogy az elmúlt két évben ragyogóan szerepelt a társaság, alighanem nehéz elfogadni, hogy másabb idők járnak. Azért nem jött jól az sem, hogy olyan labdarúgóban kellett csalódnom az átigazolási időszak legvégén, akiben nagyon bíztam és az utolsó percekben távozott tőlünk. Már nem volt lehetőség pótolni sem. De rendben leszünk, ez szentül hiszem. Nem akarok magyarázkodni, ugyanakkor akadtak érdekes szituációk, döntések a meccseinken, ennek mi láttuk kárát... Ettől függetlenül meggyőződésem, hogy a csapat többre képes annál, minthogy kiesés elkerüléséért küzdjön, az első tízbe szeretnénk végezni.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!