Új taggal bővült Luxus Vivi családja

Új taggal bővült Luxus Vivi családja
© Illusztráció: Instagram
Budapest, Nyíregyháza – Új kis kedvenc érkezett Vasvári Vivienék otthonába.

Újabb kisállat költözhetett be a luxusfeleség otthonába. Úgy látszik, hiába a sok rosszindulatú pletyka, Vivien mégsem olyan rossz anya, mint azt sokan állítják, ugyanis a tapsifüles Ariana kedvéért érkezett a családba.

Kutyák és nyuszi

– Pfúúú, két gyerek, egy kutya és most már egy nyúl, amit CoCo-nak neveztünk el. Nem mondom, hogy normális vagyok, hogy még egy állatot bevállalok Ariana miatt! – osztotta meg rajongóival hivatalos Facebook-oldalán a hírt a szőkeség.

Természetesen Vivien követői sem hagyták szó nélkül a posztot, akik biztosították róla, hogy lesz még állat a családban, csakis a gyerekek kedvéért. Egy másik hozzászóló szerint az ő családjukban három gyerek van, egy yorki, egy nyuszi, egy hörcsög és egy teknős. A hét napból ötön általában egyedül foglalkozik az állatokkal.

KM


Budapest, Nyíregyháza - Figyelem, kényes tartalom! Vivi elképesztő felvételt osztott meg az Instagram-oldalán: nevezetesen egy videót a szüléséről. "Életem felvétele! Lehet, hogy sokan megbotránkoznak ezen a videón, de aki szülő, az tudja, hogy miről szól, és nagyon boldog vagyok, hogy @szegedife...

Budapest, Nyíregyháza - Na tessék, Vivi kiakadt a kommentelőkre, mert sorra kapta a megjegyzéseket a testsúlyára. De szó sincs róla, hogy lekövéreznék vagy ilyesmi - épp ellenkezőleg: a vékony testalkata miatt piszkálják. Sokan kórosan soványnak nevezték a luxusfeleséget, ő pedig nem hagyta szó n...
hirdetés