Új támogatója lesz a megyei fociélvonalnak

Akt.:
Krizán Sándor (balról) és Varga Zsolt aláírta a – megyei első osztályú bajnokságot érintő – új névszponzori szerződést
Krizán Sándor (balról) és Varga Zsolt aláírta a – megyei első osztályú bajnokságot érintő – új névszponzori szerződést - © Fotó: Koncz Tibor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Az augusztus 1-én esedékes nyírbátori Bajnokok Tornáján nagyszabású polgármesteri találkozót tartanak.

A következő két bajnoki évadban a Homa Sport támogatja a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságot. Az együttműködést Krizán Sándor megyei Igazgató és Varga Zsolt, a névszponzort képviselő tulajdonos-ügyvezető szignózta a hivatalos bejelentést követő rövid ceremónián. A cég három léve van jelen Nyíregyházán, és eddig is kapcsolatban állt a megyei futballhivatallal – ezentúl még szorosabb szálak fűzik egymáshoz a feleket.

Idevágó információ, hogy az augusztus 1-re, szombatra meghirdetett Bajnokok Tornájára, amelynek Nyírbátor lesz a házigazdája, a mérkőzésekkel párhuzamosan nagyszabású megbeszélést tartanak a helyszínen. Mint arról Krizán Sándor hírt adott, az összejövetelre várják valamennyi a megyei küzdelemsorozatban érintett település polgármesterét, továbbá azon falvak vezetőit, akik a jövőben csapatot kívánnak alakítani, és nevezni akarnak a bajnoki csatározásokba.

KM-KT
hirdetés