Új tervek az Európánál

Akt.:
Új tervek az Európánál
© Fotók: Alföld TV
A debreceni székhelyű Európa Terv Kft. megalakulása óta szem előtt tartja, hogy a hagyományos piaci magatartás egyedi társadalmi szerepvállalással egészüljön ki. Idén új fejezetet nyitnak ezen a téren, és első projektjeik már meg is valósultak.

Amíg a KKV szférában sokan azt sem tudják, mi az a társadalmi szerepvállalás, az Európa Terv Kft. az egyedi projektek üde színfoltját képviseli a térségben. Kezdetben a kórházi adományozás terén alkottak kimagaslót, később pedig a kreatív ötletek kerültek előtérbe. Szerveztek olyan véradást például, ahol egy nap alatt több, mint száz véradót értek el, és volt, hogy egy kis faluban minden gyereknek személyre szabottan juttattak karácsonyi ajándékcsomagot.

Az Európa Terv Kft. idén már nemcsak 1-1 nagyobb projektre összpontosít, a menedzsment célja, hogy folyamatosan és minél többeket segítsen nagybetűs Élményekhez. Kevesen tudják például, de a januári Kossuth téri akcióban is ők voltak a főtámogatók azzal, hogy az óriáskerékre felülő mintegy 450 gyerek nagyobbik felének ők biztosították a beszállót. Lakatos Tibor ügyvezető azt is elmondta, az apró jócselekedetekre is figyelnek, előfordul például, hogy a náluk dolgozók hétvégén egyszerűen moziba visznek magukkal hátrányos helyzetű gyerekeket. “Az évek során azt tapasztaltuk meg, hogy a gyerekek tényleg az odafigyelésnek és az együtt töltött időnek, tehát a nagybetűs Élményeknek örülnek a legjobban. Épp azon vagyunk, hogy ennek a folyamatos élménymenedzsmentnek nevet adjunk, a csapatommal egyelőre csak Álomgyár projektnek hívjuk ezt. Tudjuk, hogy nem fogjuk megváltani a világot. De abban is biztosak vagyunk, hogy egy kicsit jobb hellyé tenni csak rajtunk múlik.” – fogalmazott a cégvezető.

Emellett marad a cég a klasszikus, támogatói szerepkörben is. Az idén 10. alkalommal megrendezett Quintessence pálinkaversenyen például azért kaptak kitüntetést, mert ők a rendezvény egyik legrégebbi támogatói. Márpedig idén is volt mire büszkének lenni. Soha nem volt még olyan, hogy egy versenyen több, mint 2000 különböző pálinka álljon a rajthoz. Az Európa Terv Kft. támogatásával idén ez a csúcs is megdőlt, a 2006 mintával rajthoz álló verseny gyakorlatilag minden idők legnagyobb rendezvénye lett a pálinka, mint hungarikum kategóriájában.

 

– PR cikk –

Címkék:hirdetés