Új trend alakul: a „groutfit”

A természetesség és az egyszerűség jegyében alakulnak az idei trendek
A természetesség és az egyszerűség jegyében alakulnak az idei trendek
Nyíregyháza – Gigantikus kardigánok, a szürke minden árnyalata, laza copfok és telitalpú cipők: ez 2016.


Elkezdődött az új év, amikor mindenki mintha új füzetet nyitna, tiszta lappal, új célokkal, felfrissülve vág neki az esztendőnek. A fashionfave.com csokorba szedte, mire számíthatunk 2016-ban a divat és a smink terén.

Hangsúlyozás

Ha jön a szombat esti buli, és vagányabbra váltanál, akkor válassz csupán egyetlen dolgot, amit aznap este hangsúlyozni szeretnél magadon. Legyen például szinte teljesen semleges a sminked, és mutasd meg ajkaidat egy vad rúzzsal, vagy ha jobban szereted a szemeidre felhívni a figyelmet, használj sötét, füstös árnyalatot. Ha pedig inkább ruháddal vonnád magadra a figyelmet, akkor dönts egy egyszerű fazon mellett, ami anyagában kirívó, például flitterek borítják. A lényeg, hogy ne ess túlzásba, mindig egyvalami legyen fókuszban.

Ahogy a sminkben és az öltözködésben, úgy a frizurában is a természetesség és az egyszerűség jegyében alakulnak az idei trendek. A tavasz beköszöntével hódít majd a könnyed, szélfútta frizura és a laza copfok. Divatosak lesznek a vidékies fonatok, kontyok és hajpántok, valamint a nyári vízpart hangulatát idéző, hajba tűzött virágok.

Bár a magassarkú nyilván sohasem fog kimenni a divatból, a ready-to-wear tervezők mégis szinte mind a lapos vagy telitalpú cipőket ­részesítették előnyben – a kényelem jegyében.

Térdig érő pulcsik

Az idén hódít a monokróm, és multifunkcionalitásának köszönhetően különösen a szürke szín. Olyannyira, hogy egy egészen új trend alakul, mely a grey outfit (szürke öltözet) kifejezésből a „groutfit” nevet kapta. Ez egész egyszerűen annyit jelent, hogy tetőtől talpig szürkébe öltözünk. Jobb, ha te is beszerzel néhány alapdarabot, ebben az évben biztosan szükséged lesz rájuk.

Lezser utcai ruhatárunknak továbbra is elengedhetetlen darabjai lesznek a túlméretezett kardigánok, gigantikus, ruhaszerű, térdig érő pulcsik, valamint trendi lesz ­palástszerűen, vállra vetve viselni a kabátot az enyhébb napokon.

KM

Címkék: , , ,hirdetés