Új tüdőt kapott, de sokba kerül a felépülés – Segítséget kér a kislétai család

Akt.:
Új tüdőt kapott, de sokba kerül a felépülés – Segítséget kér a kislétai család
Kisléta – Egri Szabolcs Sándor 34 éves fiatalember. Születése óta a cisztás fibrózis nevű örökletes betegségben szenved. A gyerekkorát és szinte eddigi életét kórházakban töltötte. E betegségén felül súlyos cukorbetegséggel is küzd.Állapotán javítani nem tudtak az orvosok, szinten tartással próbálták a minden napjait enyhíteni de sajnos nem sok sikerrel.Állandó inhalálásra, gyógyszeres kezelésre volt szüksége – írja olvasónk.

Az orvosok állapotát mérlegelve, tüdőtranszplantációt javasoltak.Rengeteg vizsgálat és várakozás után felkerült a transzplantációs listára. Ezt követően két hét elteltével riasztották, hogy van számára megfelelő tüdő. A Szabolcs megyei Kislétáról mentővel Budapestre szállították az Onkológiai Központba és ez év február 1-én megműtötték. A műtét körülbelül 15 óra hossza volt. Hála az orvos csoportnak és Szabolcs élni akarásának a beavatkozás sikeres volt.

A műtét után napokig altatták, gépeken volt. Állapota folyamatosan javul. Az Onkológiai Központból ez év február 23.-án átszállították a Szent János Kórház Rehabilitációjára. Fájdalmai vannak de erős, kitartó és élni akar. Sajnos hiába van leszázalékolva és tartós a betegsége semmilyen támogatást nem kap az államtól. A gond ez és itt szeretném megragadni azt, hogy a segítségüket kérjem.

Sajnos a család anyagi helyzete nem teszi lehetővé azokat a feltételeket, ami egy ilyen műtét után és a felépüléséhez szüksége lenne. A Rehabilitáció után nem térhet haza otthonába, mert hetente kell kontroll vizsgálatokra járnia a Budapesti Kórházba, amit tömegközlekedéssel nem tehet meg a fertőzés veszély miatt. Steril környezetre van szüksége, a régi tárgyait,bútorait, ruháit már nem használhatja, mindenből ujj kell.

Itt Kislétán is indult egy gyűjtés számára, amiből annyi pénzbeni támogatást sikerült kapnia, hogy a család talált számára egy megfelelő albérletet Budapesten, mosható falakkal.Ezek a felajánlások egy havi albérletet fedeznek amit ezúton is szeretnék megköszönni a család nevében is! Sajnos még nagyon sok mindenre szüksége lenne de mint írtam a család anyagi helyzete sok mindent nem tesz lehetővé.

Amire szüksége lenne: légtisztító, szobabicikli, szaturációmérő, fertőtlenítő és tisztító szerek, illetve folyamatos pénzbeni támogatásra.

Bármilyen más segítséget is szívesen elfogadna.Ha valaki tudna ajánlani Szabolcsnak nem megterhelő otthon végezhető munkát azt is szívesen vállalja. Szabolcs kapott az élettől egy új esélyt, egy új tüdőt, bízom abban, hogy vannak olyan emberek,cégek, vállalkozások,alapítványok akik tudnak és szeretnének segíteni.

Vigyáznia kell magára nehogy bármilyen betegséget elkapjon, mert a tüdő kilökődhet. Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy akinek módjában áll segítsen, hogy Szabolcs a 34 év évig tartó szenvedés után felépüljön és végre “Elkezdje Élni Az Életét”!

Aki segíteni szeretne a következő számlaszámon teheti meg:

Egri Szabolcs Sándor
Uni Credit Bank
10918001-00000109-51220004

Ha bármilyen más segítséget tudnak ajánlani a következő elérhetőségeken tehetik meg: EgriSz34@freemail.hu Tel.:06/20-243-15-73 Szabolcs Keresztanyukája Mária.
Végezetül szeretnék köszönetet mondani mindazoknak akik bármilyen formában segítettek, segítenek és segíteni fognak azért, hogy Szabolcs felépülhessen!

Tisztelettel és Köszönettel: A család barátja
hirdetés