Új ügyfélszolgálati iroda nyílt a belvárosban

Új ügyfélszolgálati iroda nyílt a belvárosban
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Budapest után a megyei hazánk második legnagyobb hulladékgazdálkodási társulása.

A szolgáltató szektorban a legfontosabb az ügyfél igényeinek teljes körű kielégítése. Ezt az alapszabályt szem előtt tartva jött létre az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási és a Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft. fúziójaként az a belvárosi iroda, amit hétfőn kora délután adtak át a megye valamennyi ügyfele számára az Univerzum Üzletház keleti szárnyának II. emeletén.

– Ennek eredményeként a lakosság egy ügyfélszolgálati térben intézheti ezentúl a hulladék- és környezetgazdálkodással kapcsolatos ügyeket a megyeszékhely egyik legfrekventáltabb helyén – jelentette ki Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés és a Hulladékgazdálkodási Társulás elnöke.

Jászai Menyhért elmondta: a két szolgáltató társaság munkája országosan is példaértékű úgy a szakmai színvonal, mint az együttműködés tekintetében.
– Hisszük és reméljük, hogy a mostani fúzió egy magasabb és minőségibb szolgáltatás felé megtett újabb lépés, ami legalább olyan fontos az ügyfelek számára, mint az, hogy ezentúl egy irodában intézhetik az ügyeiket. Az okoskuka és szelektív hulladékgyűjtési rendszer bevezetése után újabb projekteket kezdeményezünk Szabolcs-Szatmár-Beregben – tette hozzá Nyíregyháza alpolgármestere, hangsúlyozva: Budapest után területét, volumenét és az ellátottak számát figyelembe véve a megyei a második legnagyobb hulladékgazdálkodási társulás az országban.

KM
hirdetés