Nyíregyháza hírei

2012.11.11. 14:48

Mekkora anyagi terhet jelent a fűtési költség az ön háztartásában?

Nyíregyháza - Leskó Evelin Tiszanagyfaluban lakik. – Gázzal és fával fűtünk, imádom a kandalló melegét. Egyik sem olcsó mulatság, de nincs mit tenni, ha tél, akkor fűtés, ha fűtés, akkor magas gázszámla... – mondta a diáklány.

Nyíregyháza - Leskó Evelin Tiszanagyfaluban lakik. – Gázzal és fával fűtünk, imádom a kandalló melegét. Egyik sem olcsó mulatság, de nincs mit tenni, ha tél, akkor fűtés, ha fűtés, akkor magas gázszámla... – mondta a diáklány. Barátnője, Kiss Petra is kertes családi házban él, Nyíregyházán. – Mi kizárólag gázzal fűtünk, a számlák mégsem annyira gázosak, mert igyekszünk takarékoskodni – felelte.

– Saját gázkazán és padlófűtés van a társasházi lakásunkban. A fűtésszámlák elviselhetők, mert spórolunk, az otthonunk jól szigetelt és körbefűtenek minket a szomszédok – újságolta Szabó Mihály.

Zemplénfalvi Richárd (Kálmánháza): – Minden évben megrendeljük a szükséges tüzifát, rám vár a megtiszeltő feladat, hogy összevágjam. Négy szobát fűtünk, a cserépkályhának és a kandallónak is „jó étvágya” van.

Sóvári Szabolcs és családja nagyon megbánta, hogy házuk felújításakor száműzték a cserépkályhát. – Fontolgatjuk, hogy a jelenlegi gázkazánt vegyes tüzelésűre cseréljük, az sem kizárt, hogy visszaépíttetjük a cserépkályhát – mondta.

Endrédi Miklósné egy gázfűtéses társasházban lakik a földszinten. – Minden hónapban bediktálom a gázóra állását, annyit fizetek, amennyit fogyasztok.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!