Újabb házkutatás – Győzike teljesen kiakadt

Akt.:
Újabb házkutatás – Győzike teljesen kiakadt
© Fotó: hirzona24.com
Budapest – Ismét sötét felhők gyülekeznek Gáspár Győző családja fölött: a NAV ezúttal nyomozást indított Győzike apósa ellen, akit egy házkutatás után költségvetési csalással gyanúsítottak meg.

A NAV nem véletlenül vizsgálódott Bea asszony édesapjánál: a férfi alkalmazottként dolgozott a showman cégénél, így természetes volt, hogy Győzike után őt is átvilágítják.

Győzikét rendkívül megviselték a fejlemények. Azt mondta a Blikknek: – Azt is felháborítónak és jogtalannak tartom, amit velem művelnek, de hogy az apósomat is belekeverték ebbe a mocskos ügybe, az egyenesen undorító. Nincs a világon tisztességesebb ember az apósoméknál, erre azt kell ennek a két védtelen, idősnek megérnie, hogy házkutatást tartanak náluk, és szétdúlják a dolgaikat.

Győzike azt is elárulta, hogy a menedzsere is ráment a dologra.

– Ránk szálltak. Pár napja a menedzserem is sorra került. Emiatt nem akar velem tovább együtt dolgozni az illető, aki szerintem az ország legjobb menedzsere. Neki köszönhetem a sikereimet, és még őt is elüldözik az életemből – kesergett Győzike.

Forrás: blikk.hu


Budapest - Még mindig nem szabadult meg a hatóságoktól Gáspár Győző, akit nemrég becsületsértésért jelentettek fel. Még decemberben, a Mokkában tett megjegyzéseket a Nemzeti Adó-és Vámhivatal egyik osztályvezetőjére, így a showmanre most újabb tárgyalások várhatnak. Forrás: tenyek.hu [...
hirdetés