Nyíregyháza hírei

2014.09.10. 15:39

Lesodródott az úttestről és fának csapódott

Nyíregyháza - A rendőrség azok jelentkezését várja, akik látták a Nyíregyháza- Sóstófürdőn, a Krúdy Vigadó előtt bekövetkezett balesetet - olvasható a rendőrség honlapján.

Nyíregyháza - A rendőrség azok jelentkezését várja, akik látták a Nyíregyháza- Sóstófürdőn, a Krúdy Vigadó előtt bekövetkezett balesetet - olvasható a rendőrség honlapján.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010-5346/2014. bü. számon járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást P. Krisztián 33 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. szeptember 5-én 17 óra 20 perckor Nyíregyházán, a Sóstói úton közlekedett az általa vezetett Ford Mondeo típusú személygépkocsival. A járművezető a Krúdy Vigadó előtti útszakaszon elvesztette uralmát a jármű felett és lesodródott az úttestről. A gépkocsi egy közúti jelzőtáblának és egy közterületi padnak is neki ütközött, míg végül egy fának csapódott és megállt. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A nyomozás adatai alapján a balesetnek több szemtanúja is volt.

A rendőrség kéri, hogy a baleset körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében jelentkezzenek azok, akik látták a balesetet. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen vagy telefonon a 06-42/524-600 hívószámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!