Újabb kisvárdai heti hetes

Újabb kisvárdai heti hetes
© Fotó: Pusztai Sándor
Labdarúgó NB III Keleti csoport, 5. forduló: a Nyírbátor után a listavezető is idegenben nyerte meg soros mérkőzését.

Tiszaújváros–Kisvárda Master Good 0–7 (0–4)
Tiszaújváros, 100 néző, v.: Czékus.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Polényi T., Hajdu I., Fodor P., Molnár F., Galambos (Halász B., 75.), Tóth T. (Patalenszki, 30.), Kovács B., Kerekes I., Molnár L., Kovács P. Edző: Bocsi Zoltán.

Kisvárda: Vasas G. – Molnár R., Kardos N., Hegedűs T., Orosz M. (Milovac, 64.), Mboussi, Nagy R., Erős G., Brankovics (Miskolczi, 73.), Fodor A., Módis D. (Hidi N., 59.). Szakmai igazgató: Révész Attila.

A legtöbb izgalmat az szolgáltatta ezen a borús tiszaújvárosi délutánon, hogy lesz-e meccs, és ha igen, akkor hol. Az érintettek végül a játék mellett döntöttek, ám a centerpálya szóba sem jöhetett, a műfüves játéktérhez a hazaiaknak nem füllött a foguk, így a pályákkal jól ellátott újvárosi létesítménynek egyik kisméretű füves játékterére irányították a feleket. A várdaiak két fejesgóllal hamar megnyugtató előnyre tettek szert, majd még szünet előtt jött két lábbal szerzett találat is, abszolút eldöntve a mérkőzés sorsát. A második félidőben a nagy eső jelentette a fő eseményt, a meccs hajrájában újra beindult a várdai gólhenger, a csereként beállt Marko Milovac két találata jelentette azt, hogy a legutóbbi fordulóhoz hasonlóan most is hetet szerzett a listavezető. Gól: Hegedűs T. (6.), Kardos N. (12.), Nagy R. (38.), Fodor A. (42.), Erős G. (70.), Milovac (76. és 84.). Jó: Molnár F., illetve Molnár R., Kardos N., Hegedűs T., Erős G., Fodor A.

Bocsi Zoltán: – A sokkal erősebb csapat nyert, gratulálok neki.

Kocsis János, kisvárdai vezetőedző: – Szurkolóinknak köszönhetően hazai pályán érezhettük magunkat. Ezen a mérkőzésen egyénileg és csapatként is kiválóan teljesítettünk, és biztos vagyok benne, hogy ettől is tudunk még jobb teljesítményt nyújtani.

Korábban: Felsőtárkány–Nyírbátor 2–4.
hirdetés