Nagyvilág

2012.11.27. 12:14

Lecsukták a babaarcú maffiavezért – Videó

A rendőrkézre került Don édesanyja konyhájának egyik titkos helyiségében rejtőzött.

A rendőrkézre került Don édesanyja konyhájának egyik titkos helyiségében rejtőzött. A mindössze 21 éves Mariano Abete Olaszország történetének egyik legfiatalabb maffiavezére, ő vezényelte családját a tucatnyi emberéletet követelő, nápolyi szervezetek között dúló harcokban. Apját, a maffiavezérek legnagyobbjaként számon tartott Abantét lecsukták, nagybátyját pedig megölték, így kerülhetett Mariano a trónra.

A szervezett bűnözés körein belül azonban kora ellenére nagy tisztelet övezte a babaarcú főnököt, hatalmas volt és veszélyes. Amikor a rendőrség a hétvégén berontott a Nápolyban található szülői házba, Mariano a konyhában, egy távirányítóval működtetett titkos helységbe menekült. Édesanyja, aki mindössze 39 éves sírva könyörgött, hogy ne bántsák egy szem pici fiát, majd miután a rend őrei elkezdték bontani a falat, inkább felfedte fia búvóhelyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!