Helyi közélet

2011.05.03. 11:48

Korrigálják az úthibákat szerte a megyében

<p>Megkezdődtek a tavaszi burkolatjavítások Szabolcs-Szatmár-Beregben.</p>

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a megye közútjain is megkezdte a tavaszi burkolat-felújítási munkálatokat. Miután lefolytatták a közbeszerzési eljárásokat, a nyertes kivitelező több szakaszon, összesen mintegy 40 km hosszon, közel 170 ezer négyzetméteren érintett felületen kezdte el a nagyfelületű burkolatjavításokat, melyeknek összköltsége 617,5 millió forint.

– A megyei keretünkből a főutakon 250 millió forintot, az alsóbbrendű úthálózaton 367,7 millió forintot használunk fel. Az építési munkák április 18-án kezdődtek meg, és várhatóan a május 16-i szerződéses határidőig befejeződnek – közölte Velkei Lilla kommunikációs munkatárs.

A felújítással érintett települések: Nyíregyháza, Nyírmeggyes, Nyírmihálydi, Nyírgelse, Nyírbátor, Mátészalka, Győrtelek, Kocsord, Tunyogmatolcs, Mánd, Fülesd, Kölcse, Tiszabecs, Rakamaz, Tiszanagyfalu, Nyírtelek, Tiszavasvári, Nagycserkesz.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában