Újabb szabolcsi a rendőrség körözési toplistáján – 94 rendbeli csalás miatt keresik

Akt.:
Újabb szabolcsi a rendőrség körözési toplistáján – 94 rendbeli csalás miatt keresik
Nyíregyháza – A rendőrség folyamatosan frissíti a körözési toplistát, B. Csaba hamar rendőrkézre került, de nem kellett sokáig várni, hogy egy újabb megyénkbeli bűnöző kerüljön a legkeresettebbek közé.

Kovács József Tamás ellen a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség adott ki nemzeti, majd ez alapján a Nyíregyházi Járásbíróság európai és nemzetközi elfogatóparancsot 94 rendbeli csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A férfi – mialatt gépjármű-kereskedést vezetett – hitelfelvételre bírt rá több olyan embert, akik valójában nem is szándékoztak vásárolni. Az általuk igényelt és a pénzintézetek által folyósított pénzzel Kovács József Tamás a sajátjaként rendelkezett – olvasható a rendőrség honlapján, ahol bejelentést is tehet.

 

A teljes lista pedig az alábbi linken található.


Kemecse - A rendőrség a honlapján összeállította a legkeresettebb bűnelkövetők listáját, amire egy szabolcsi bűzöző is felkerült. A kemecsei születésű B. Csaba Attila a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. Rablás miatt keresik, a honlap szerint akár fegyver...
hirdetés