Újabb szabolcsi kutyahorror: Ezúttal Fehérgyarmatról mentették ki a szörnyű állapotban lévő kutyát (18+)

Akt.:
Újabb szabolcsi kutyahorror: Ezúttal Fehérgyarmatról mentették ki a szörnyű állapotban lévő kutyát (18+)
© Fotó: Állatbarát Alapítvány
Fehérgyarmat – Fülöp érkezése után, még aznap este kaptuk az újabb bejelentést, miszerint Fehérgyarmaton állatbarátok találtak egy kutyát, akinek szintén belenőtt a madzag a nyakába – írja az Állatbarát Alapítvány.

A kutyust azonnal Állatotthonunkba szállítottuk és a Darwin nevet kapta. Darwin még csak 2 éves, de máris sok szörnyűséget kellett átélnie. A bálamadzag, amivel ki volt kötve, teljesen belevágott a nyakába. Bár nem okozott olyan mértékű elváltozást, mint Fülöp esetében, Darwin mégis szörnyű kínokat élt át, ahogy nap nap után dörzsölte a madzag a nyakát, míg teljesen belevágott a húsába, majd ahogy a seb próbált begyógyulni, teljesen körbenőtte a bőre a madzagot. Sajnos mi már nem találunk szavakat sem az ilyenfajta emberi felelőtlenségre és kegyetlenségre. Csak abban bízunk, hogy gyógyulása után eljön majd valaki Darwinért is, aki a lelki sebeit is begyógyítja.

– Állatbarát Alapítvány –


Horror Nagycserkeszen – Borzalmas állatkínzás, a kutya feje a felismerhetetlenségig eltorzult (18+)

Az Állatbarát Alapítvány arról kapott bejelentést, miszerint Nagycserkeszen borzalmas körülmények között tartanak egy kutyát. Ám erre nem számítottak – a kiérkező mentőst valósággal sokkolta a látvány. A cikket tartozó képsort kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!
hirdetés