Újabb Szpari-nyolcas a kupában

Akt.:
Újabb Szpari-nyolcas a kupában
© Pekár László (jobbra) egy félidő alatt háromszor volt eredményes Fotó: Mán László
Pekár László és Lázár Bence is triplázott Győrsövényházon.

A nyíregyháziak semmit sem bíztak a véletlenre. Szerda délután a Magyar Kupa második országos körében majd négyszáz kilométeres buszozás után érkezett meg a Szpari meg Győrsövényházra. Aztán bő tíz perc elteltével már háromszor is a hálóból szedte ki a labdát Hujber Zsolt, a megyei másodosztályban szereplő Rábca-partiak kapusa.

Az előző körben Kalocsán ugyanez volt a helyzet, szintén hamar eldőlt a találkozó. Az első félidőben mér háromszor volt eredményes az élvonalbeli csapat, amelyben zömében azok kaptak lehetőséget, akik a pénteki, máriapócsi jótékonysági találkozón. Szünet után Lázár Bence úgy döntött: nem hagyja, hogy Pekár László egyedül legyen triplázó, ő is bevágta a harmadik gólját, majd a hajrában Patály János állította be a végeredményt. A nyíregyháziaknál az U 21-es csapat két fiatalja, Sárközi Dávid és Vámos Márk is pályára léphetett a lelkes és sportszerű házigazdák ellen. A meccs után szinte rögvest buszra szálltak a nyíregyháziak és nekivágtak az újabb hosszú útnak…
 

Győrsövényház–Spartacus 0-8 (0–6)
Győrsövényház, 200 néző, v.: Kovács.

Győrsövényház SE: Hujber–Szabó I. , Burian (Lőrinc, 61.), Domoszlai, Juhász – Bozsó, Csizmazia (Huszár, a szünetben), Horváth, Salamon, Szabó II (Soós, 68.). – Szabados. Edző: Szabó Gábor.
Nyíregyháza Spartacus: Hrabina– Nagy, Rubus, Póti, Jánvári–Patály, Spitzmüller, Pekár (Sárközi, a szünetben), Huszák (Sándor, 62.) – Molnár, Lázár (Vámos, 62.). Vezetőedző: Csábi József.
Gól: Pekár (6., 8., 32.), Lázár (11.- tizenegyesből-, 38., 46.), Molnár (30)., Patály (80.)

 
Szparikártya2
KM-MLSporthírek


hirdetés