Újabb támogatók Máté mögött

Újabb támogatók Máté mögött
Nyíregyháza – Vasárnap behúzta újabb bajnoki címét Helebrandt Máté, a Nyíregyházi Sportcentrum válogatott gyaloglója. A főszáma már az ötven kilométer, ám húszon védte meg bajnoki címét Békéscsabán. Hétfőtől gőzerővel készül az augusztusi Európa-bajnokságra, csütörtökön viszont kellemes feladat várta, újabb támogatói szerződés aláírása.

– Nagyon örülök annak, hogy Máté újabb támogatókra lelt. Ő a Sportcentrum élversenyzője és jó példa arra, hogy ilyen remek teljesítményeket lehet elérni úgy, hogy valaki itt él és edz a megyében. Fontos, hogy tartsuk itthon az értékeinket észért is köszön meg én is a támogatóknak, hogy Máté mögé állnak – hangsúlyozta ki a sajtótájékoztatón Sitku Ernő, a Nyíregyházi Sportcentrum élsportigazgatója.

Az új támogatók képviseletében Olasz Istvánné, az Allianz tiszavasvári fiókjának vezetője és a BIZ-BOX Kft. ügyvezetője, valamint Novák István, az Allianz egyik nyíregyházi ügyfélszolgálati pontjának vezetője egyben a NovAgent-Team Kft. tulajdonosa látta le kézjegyével. Mindketten úgy vélik, hogy jól döntöttek, és Máté szép eredményekkel fogja meghálálni a bizalmat, a támogatást.

ML
hirdetés