Újak és régiek az új testületben

Ópályi – Nem volt könnyű dolguk a vasárnapi időközi választáson a szavazópolgároknak Ópályiban, hiszen nemcsak polgármestert kellett választaniuk, hanem új önkormányzatot is, és a hat helyért harminchét jelölt indult.

Mint a portálunkon már beszámoltunk róla, Herdon János a település új polgármestere, akinek a munkáját egy olyan képviselő-testület segíti majd, amelyben régi és új tagok egyaránt vannak, és a polgármesterhez hasonlóan valamennyien függetlenként indultak.;Kanyó Tamás, Ópályi megbízott jegyzője érdeklődésünkre elmondta, az önmagát feloszlatott testületben is tag volt már dr. Széll Ferenc Csabáné, aki a vasárnapi szavazáson 513 voksot kapott, továbbá szintén képviselő volt Toronyi Béla (492 szavazatot kapott) és Drabik Péter Pál is (439-en szavaztak vasárnap rá). Új képviselőként vesz részt az önkormányzat munkájában Máté Béla (323 szavazat), Pásziczkiné Tóth Éva (305 szavazat) és Havasi Gusztáv János (299 szavazat).

KM


Herdon János Ópályi új polgármestere

Ópályi – Időközi választáson polgármesterre és önkormányzati képviselőkre adhatták le voksukat vasárnap Ópályi szavazópolgárai.
hirdetés