Öregfiúk újfehértói focitornája

Akt.:
Öregfiúk újfehértói focitornája
Újfehértó – December első hétvégénén az újfehértói sportcsarnok ad majd otthont az I. Diego Öregfiúk Torna elnevezéssel bíró teremfoci találkozónak. Az esemény sajtótájékoztatóját szerdán tartották a névadó nyíregyházi üzletében.

Székely János barátom jelezte, hogy Nyíregyházán nem lesz öregfiúk focitorna, jó lenne rendezni egyet, hiszen igény lenne rá. Mivel valóban jó elképzelésnek tartottam, rábólintottam. Mi adjuk a helyszínt, ő pedig szervezi a résztvevőket – tudatta az I. Diegó Kupa öregfiúk teremfoci torna keddi sajtótájékoztatóján Kranyik István, a helyszínt biztosító újfehértói sportcsarnok igazgatója.

Ezt követően Verebélyi Tibor, a névadó Diego 24 Kft. vezetője szólt a december első hétvégén sorra kerülő találkozóról. Örömmel álltak a pénzdíjas torna mögé, hiszen az ötlet jó, a teremfoci a 35 éven felüliek körében is népszerű. Elmondta, hogy a szomszédos Hajdúból is lesznek csapatok, a hírek szerint Dombi Tibor, Sándor Tamás és Kerekes Zsombor is pályára fognak lépni.

Székely János tudatta, hogy eddig tizennyolc csapat jelezte indulását, de szeretnének húsz, de még inkább huszonnégy együtteset fogadni . Éppen ezért vasárnapig még lehet jelentkezni nála (30/952-8281) és Kranyik Istvánnál (20/588-7776). K

MÚjfehértó.
SZON.HU


hirdetés