Az elmúlt 24 órában történt

2020.03.17. 08:26

Kéménytüzekhez is riasztották megyénk tűzoltóit

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Pincében tárolt fa égett egy rakamazi családi háznál, hétfőn. A nyíregyházi és a szerencsi hivatásos, valamint a rakamazi önkéntes tűzoltók vonultak a tűzesethez. A lángokat két gyorssugárral oltották el, majd átszellőztették az épületrészt.

Lakóházzal egybeépített melléképületben csaptak fel a lángok Rakamazon, az Aranyosi úton. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók gyorssugárral és kéziszerszámokkal körülhatárolták és eloltották a tüzet.

Nagyecseden nyolcszáz, Gyulatanyánál harminc négyzetméteren égett a száraz vegetáció tegnap. Előbbinél a nagyecsedi önkéntes, utóbbinál a nyíregyházi hivatásos tűzoltók avatkoztak be puttonyfecskendőkkel és kéziszerszámokkal.

Motorossal ütközött egy személygépkocsi Nyíregyházán, a Kemecsei úton. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítottak, majd biztosították a helyszínt. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Kéménytüzekhez is riasztották megyénk tűzoltóit tegnap. Apagyon, a Felszabadulás utcában, Vaján, a Hársfa utcában izzott a kéményben lerakódott korom. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével szüntették meg az izzást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában