Újra a teljes vonalon jár az M2 metró

Budapest, 2018. november 24. Mentők dolgoznak a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion állomásánál, miután valaki paprikaspray-t fújt ki az egyik szerelvényben 2018. november 24-én. Többen rosszul lettek, az utasokat emiatt ki kellett menekíteni, a szerelvényt vészfékkel állították meg.
Budapest, 2018. november 24. Mentők dolgoznak a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion állomásánál, miután valaki paprikaspray-t fújt ki az egyik szerelvényben 2018. november 24-én. Többen rosszul lettek, az utasokat emiatt ki kellett menekíteni, a szerelvényt vészfékkel állították meg. - © Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Budapest – Újra a teljes vonalon jár az M2-es metró, miután befejeződött a mentés a Puskás Ferenc Stadionnál – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton az MTI-vel.

A történteket a hatóságok vizsgálják – írta a BKK.

Szombat délután 13 óra körül a metró egyik szerelvényén a Puskás Ferenc Stadionnál többen rosszul lettek, amikor valaki paprikaspray-t fújt ki. Az utasokat a felszínre hozták, miután egyikük meghúzta a vészféket. A metrót a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között buszokkal pótolták.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen, garázdaság miatt indított nyomozást.

– MTI –
hirdetés