Újra bíróság előtt a 14 éves lányt megerőszakoló nyíregyházi fiatalok

Akt.:
Újra bíróság előtt a 14 éves lányt megerőszakoló nyíregyházi fiatalok
Nyíregyháza – Első nyilvános ülését tartotta kedden a Debreceni Ítélőtábla annak az öt fiúnak az ügyében, akik a vád szerint megerőszakoltak egy 14 éves lányt még 2013 augusztusában Nyíregyházán, ráadásul felvételeket készítettek és meg is osztották azokat többekkel – számolt be a 24.hu. Szexuális erőszak és gyermekpornográfia büntette miatt álltak ismét bíróság elé.

Első fokon idén januárban a Nyíregyházi Törvényszék letöltendő szabadságvesztésre ítélte a tinédzser fiúkat. Az első-, a másod- és az ötödrendű vádlottat akkor – akik a bűncselekmények elkövetésekor már betöltötték a 16. életévüket – halmazati büntetésül négy év, míg az ennél fiatalabb harmad- és negyedrendű vádlott – szintén halmazati büntetésül – három év fiatalkorúak börtönbüntetésére ítélték. A vádlottak közül volt, aki felmentésért, mások enyhítésért fellebbeztek, így az ügy a Debreceni Ítélőtáblán folytatódott.

2013 nyarán, amikor a fiúk a bűncselekményt elkövették egy rendezvényre készültek. A másod- és a harmadrendű vádlott aznap meghívott egy általuk ismert 14 éves lányt és barátnőjét, hogy találkozzanak az ötödrendű vádlott belvárosi lakásában, onnan pedig közösen induljanak szórakozni. A lány barátnője lemondta a találkozót, így ő egyedül érkezett a lakásba, ahol vodkával kínálták. A rövid idő alatt megivott, viszonylag nagyobb mennyiségű italtól szédülni kezdett, ezért az első- és a negyedrendű vádlott bekísérte a szobába és lefektette az ágyra. Ezután “az akaratnyilvánításra képtelen sértettel szexuális cselekményt végeztek”, erről pedig képeket és videókat készítettek. Ezeket egymás között megosztották, baráti, ismerősi körükben mutogatták, iskolások küldözgették iskolásoknak a felvételeket.

A történtek után a fiúk elmentek szórakozni, a lány csak reggel ébredt fel és fogalma sem volt róla, mit tettek vele, ám a képeket később viszontlátta. A tinik bíróságon januárban azt mondták, sajnálják az egészet.

Forrás: 24.hu


Levideózták, ahogy molesztálták, egyikük le is vizelte – De mi vesz rá néhány fiatalt ilyesmire?

Nyíregyháza – Csoportban csökken az egyén felelőssége, ami teret ad a deviáns viselkedésnek – mondja a pszichológus.

Molesztálták, egyikük levizelte a magatehetetlen 14 éves lányt és mindezt levideózták – 3 és 4 évet kaptak

Nyíregyháza – A sajtó képviselői is suttogóra fogták a hangjukat hétfőn a Nyíregyházi Törvényszék 128-as tárgyalótermébe lépve, ahol nyilvánosan hirdettek ítéletet annak az öt fiatalkorú fúnak az ügyében, akik a vádirat szerint 2013. augusztus 24-án közösen követtek el szexuális erőszakot egy akkor 14 éves lány ellen, kihasználva ittasságát és védekezésképtelenségét.
hirdetés