Újra elstartol a Ki Mit Tube

Akt.:
Újra elstartol a Ki Mit Tube
Újra elstartol a Ki Mit Tube
Tavaly Mr Klausz, a tiszaújvárosi szmokista felrobbantotta az internetet, idén sem várható kevesebb, ráadásul még zsűritagnak is lehet jelentkezni.

A Ki Mit Tube az új generáció megmérettetése és azoké, akik megértették az idő szavát. Azoké, akik tudják, hogy a YouTube-on mennek a legmenőbb dolgok, és a sztárok ma már itt születnek. A Ki Mit Tube-ra 2014-ben közel ötszázan neveztek, a produkciókra nyolcvanezer szavazat érkezett, a verseny több mint kilencmillió videó-megtekintéssel zárult. A Ki Mit Tube szervezői idén azonban nem csak megismételni akarják a tavalyi évad elképesztő sikerét. A Ki Mit Tube percről percre változó, organikus műsorfolyam lesz, amit a nevezők, a netezők és a zsűri hoz létre, és mivel a Ki Mit Tube sikere a közösségi alkotóerőben rejlik, a szervezők úgy döntöttek, hogy idén még nagyobb hatalmat adnak a népnek!

A kilenctagú zsűri ennek megfelelően átalakult. Idén hárman is a YouTube-nemzedék véleményvezérei közül valók. Ők az új generáció sztárjai, akiket a YouTube közösség elismer, elfogad, akiknek a kisujjukban van a videózás. Az idei Ki Mit Tube egy minden ízében új műsorelemmel bővül. A zsűri ugyanis tíztagú, és a tizedik zsűri hely még kiadó! A tizedik zsűritag helyére bárki pályázhat – a nép pedig majd eldönti, kit tart a legérdemesebbnek arra, hogy képviselje a zsűriben. A szervezők olyanokat várnak a zsűri versenybe, akik jól és hitelesen érvelnek, az új nemzedék nyelvét beszélik, és bárkivel, akár még Puzsérral is vitába szállnak, ha úgy érzik, igazuk van.

Az ország legnagyobb, YouTube-on futó online versenye idén tehát kétfordulós lesz: július 22-én elindul a tizedik zsűritag-választás, augusztus 18-án pedig kezdődik a produkciók versenye! Hogy kiket várnak idén a szervezők a Ki Mit Tube-ra? Tehetséges, önálló alkotókat, akik tisztában vannak azzal, hogy csak akkor maradhatnak a felszínen, ha nemcsak kreatív alkotók, de ügyes videókészítők is, és tudják azt is – elvégre ez nemzedéki élmény –, hogy csak saját magukra számíthatnak. Éppen ezért nem tűrnek beleszólást abba, amit csinálnak, és már nem az előttük járóknak, hanem csakis a saját közösségüknek akarnak megfelelni.

„Magyarországon emberek tízezreinek fejében rejlik valamilyen izgalmas produkció csírája, zsebükben pedig ott lapul egy videó készítésére alkalmas eszköz, amely a hálózatfejlesztésünknek köszönhetően bárhol, bármikor, akár egy online stúdióként is bevethető. A Ki Mit Tube-bal nem más a célunk, minthogy arra buzdítsuk a netezőket, hogy legyenek bátrak, alkossanak, ott, és akkor, amikor éppen kedvük támad, használják ki azokat a lehetőségeket, amik mára adottak az egész országban, és éljék ki kreativitásukat! Mi részünkről ’paripát’: platformot, kiváló mobilnet hálózatot adunk nekik és emberek millióihoz juttatjuk el őket és produkcióikat” – mondta el Baráth Péter, a Vodafone Magyarország márkakommunikációs igazgatója.

A Ki Mit Tube műsorvezetője idén Fluor Tomi lesz, a bíztatást, a dicséreteket és a kemény kritikákat pedig a zsűri három csoportba osztott tagjaitól várhatjuk. A zsűritagok – akárcsak tavaly – folyamatosan nyomon követik a beérkező produkciókat, és videóüzenetekben fejezik ki rajongásukat vagy nemtetszésüket. A Kritikusok zsűri csoportot Mondik Noémi (képzőművész), Puzsér Róbert (kritikus) és Tamás Bence Gáspár (újságíró) alkotják, a Zenészeknél Saiid (rapper) mellé Kovács Krisztián (zenész, a Fish! tagja) és Pixa (zenész, producer) csatlakozott, a YouTube-erek között pedig olyan fiatal tehetségeket üdvözölhetünk a tavaly is zsűriző Szirmai Gergő mellett, mint László Viktória és Unfield. A tizedik zsűritagot a nép választja: az országos ismertséget hozó klubba bárki beléphet, aki meggyőzi a netezőket arról, hogy érdemes rá figyelni. A zsűritag jelöltnek a jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint értékelni egy tavalyi Ki Mit Tube versenyvideót, és feltöltenie azt augusztus 6-ig a kimittube.hu-ra, majd izgulni augusztus 10-ig, amikor is kiderül, ki lesz a 10. megmondó-ember.

A Ki Mit Tube-on mindenki elindulhat egyénileg és csapatban is, és bármilyen produkcióval nevezhet, amennyiben betartja a versenyszabályokat és a YouTube közösségi irányelveit. A Ki Mit Tube július 22-én kezdődik a tizedik zsűritag-választással, a produkciók versenye augusztus 18-tól szeptember 8-ig tart, amit a középdöntő, majd a döntő követ, hogy szeptember 20-án, a finálé napján kihirdethessük a győztest.

A Ki Mit Tube fődíjai – az országos ismertségen és az abban rejlő lehetőségen felül –, egy 1 millió forint értékű médiatámogatás, egy 1 éves egyedi mobilinternet előfizetés, illetve egy hordozható WiFi hotspot (MiFi) a Vodafone jóvoltából, valamint a Google Magyarország felajánlásaként egy utazás a Google New York-i Space Studio-jába, ahol a nyertes az egyik YouTube-er zsűritag kíséretében elkészítheti új YouTube csatornája promó-anyagait. És hogy a tartalomgyártás gördülékenyebb legyen, a nyertes egy Android 3D Smart LED TV-vel és egy HDR-PJ410 videokamerával is gazdagodik a Media Markt jóvoltából.


Mr. Klausz nyerte a Ki Mit Tube versenyt

Budapest – Mr. Klausz nyerte a Ki Mit Tube vasárnap esti döntőjét. Magyarország első YouTube-on zajló tehetségkutatóján a tiszaújvárosi előadóra szavazott a legtöbb netező. Egy hónap alatt a Ki Mit Tube hétmilliós nézettséget ért el, az előadókra 80 ezer szavazat érkezett. tovább »

Oktatta a mezőnyt a borsodi Szmoktor Doktor

Tiszaújváros – A tiszaújvárosi rímfaragó magabiztosan nyerte a Ki Mit Tube tehetségkutató versenyt. Azt gyanítjuk füstbe burkolózva ünnepelte a diadalt. tovább »

Döntőben a borsodi Szmoktor Doktor!

Tiszaújváros – A tiszaújvárosi Kókusz Zsolt, alias Mr. Klausz produkciója bejutott a Ki Mit Tube ötös döntőjébe. Vasárnap döntés élőben, 20:30-kor izzítsuk a YouTube-ot! tovább »

Sorsunk, borsunk a Ki Mit Tube-on

Tiszaújváros – Az ország első YouTube tehetségkutatójában egy borsodi rapper is felbukkant. Mr Klausz, a 26 éves tiszaújvárosi srác A Sorsod Borsod című slam poetry performansszal viszi megyénk hírét és nyűgözi le a videómegosztó közönségét. tovább »

hirdetés