Újra Fehérgyarmaton a Ferencváros

Akt.:
Csaknem két esztendeje, a Fradi szerepelt már Fehérgyarmaton – telt ház előtt, akkor a megyei válogatott volt az ellenfél
Csaknem két esztendeje, a Fradi szerepelt már Fehérgyarmaton – telt ház előtt, akkor a megyei válogatott volt az ellenfél - © Fotó: Pusztai Sándor
Fehérgyarmat – A Fradi női kézilabda csapata felkészülési mérkőzést játszik az újonc Kisvárdai KC ellen a szatmári városban.

A Szatmár-Ferencváros lány kézilabda, határon átnyúló utánpótlás, együttműködési megállapodás újabb fejezeteként július 23-án, szombaton 16 órától a fehérgyarmati városi sportcsarnokban NB I-es felkészülési mérkőzést láthat a közönség. A bajnoki szezonra hangoló, Elek Gábor irányította Fradi teljes keretével érkezik a szatmári városban, ahol ellenfele az élvonal újonca, a Kisvárda lesz. Mint ismert, a szabolcsi együttes edzője a 20. század legjobb magyar játékosának választott, egykori klasszis kézilabdázó Kovács Péter, míg a szakmai igazgató posztot Mátéfi Eszter tölti be.

A sportágat népszerűsítő találkozót követően után közönségtalálkozó tartanak. Belépő jegyeket korlátozott számban, elővételben is lehet vásárolni, mégpedig július 18-tól.

– KM –További hírek a Sport kategóriából


hirdetés