Helyi közélet

2014.12.23. 09:47

Fatolvajokat fogtak - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 22-én történt rendőrségi eseményeiből. <p style="color: #1d1d1d;">

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Beregsurányi Határrendészeti   Kirendeltség járőrei 2014. december 22-én este a határ közelében fogták el H. Roland 21 éves ukrán-magyar állampolgárt, aki a rendelkezésre álló adatok szerint nagy mennyiségű cigarettát próbált áthozni a zöldhatáron. A férfi ellen tiltott határátlépés miatt szabálysértési eljárás indult, őt a 7500 doboz, mintegy 5,5 millió forint értékű dohányáruval együtt átadták a jövedéki termékkel kapcsolatos büntetőeljárás folytatására illetékes Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársainak.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával folytat lejárást G. Gábor 52 éves tiszabecsi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. novemberében egy Botpalád külterületén található erdőből a tulajdonos tudta nélkül vágott ki fát. Az eltulajdonított fát a december 22-én tett feljelentést követően a rendőrök a gyanúsított lakásán lefoglalták.

Egy Tiszalök külterületén fekvő akácosban 2014. december 22-én a tulajdonos ért tetten egy 36 éves helyi férfit, aki éppen egy kisteherautóba pakolta az engedély nélkül kivágott fát. A rendőrök V. Sándort a Tiszavasvári Rendőrkapitányságra állították elő, ahol lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Sz. József 30 éves nyírbátori lakos ellen folytat eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy környékbeli erdőből 2014. december 22-én engedély nélkül vágott ki fát.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 37 és egy 26 éves ópályi férfit, akik lakásaik közelében a határból engedély nélkül vittek el tűzifát. A nagydobosi körzeti megbízottak a lopott fát lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 2014. december 23-án őrizetbe vett két férfit, akiket előző éjjel Lónyán fogtak el. N. Gábor 26 éves budapesti lakos ellen magánlaksértés, A. Márk 19 éves lónyai lakos ellen garázdaság miatt adott ki elfogatóparancsot a bíróság.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában