Sport

2013.05.02. 11:18

A szatmári röplabdázók tizenötödik bajnoksága

Véget ért a szatmári Pedagógusok és Röplabdabarátok hagyományos röplabda-bajnoksága, amely immár tizenötödik alkalommal rendeztek.

Véget ért a szatmári Pedagógusok és Röplabdabarátok hagyományos röplabda-bajnoksága, amely immár tizenötödik alkalommal rendeztek. Az esemény negyedik éve a tragikus balesetben elhunyt barátunk, sporttársunk tiszteletére az Ignácz Zoltán Emléktorna nevet viseli. Az eredményhirdetés egy perces tiszteletadással kezdődött, majd a Rozsály SE fiataljai koszorút helyeztek el Ignácz Zoltán sírjára. A Versenybizottság köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik hozzájárultak a bajnokság eredményes lebonyolításához. Idevágó információ: XVI. Szatmári röplabda-bajnokság, az V. Ignácz Zoltán Emléktorna idén október végén kezdődik.

Az Ignácz Zoltán Emléktorna végeredménye:

1. Rozsály SE 15 pont,

2. Méhtelek Általános Iskola 14,

3. Rozsály Pedagógus 13,

4. Fehérgyarmati Gimnázium 10,

5. Fehérgyarmati Szakközépiskola 8.

Különdíjak. Legjobb női játékos: Kormos Szilvia (Rozsály SE). Legjobb férfi játékos: Ary Alfréd (Méhtelek). A Röplabda veteránja: Gombos Miklós. Legsportszerűbb csapat: Fehérgyarmati Szakközépiskola. Örökös játékvezetők: Kállay Tibor, Varga László. Emléklapot kaptak azok, akik segítették a bajnokság lebonyolítását: Bohács Csabáné, Kicska József, Bodnár Barnabás, Kókán József, Póti Tamás, Lilik Ákos. Szervezőmunkáért tárgyjutalom: Tukacs László.

A Résztvevők nevében Emlékserleget kaptak Ignácz Zoltán szülei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!