Ukrajnából akart kábítószert csempészni egy férfi, elfogták

Akt.:
Ukrajnából akart kábítószert csempészni egy férfi, elfogták
Ukrajnából akart kábítószert csempészni egy férfi, elfogták - © Fotók: police.hu
Tiszabecs – Ukrajna felől érkezett személygépkocsival az a férfi, akinél az országba történő beléptetésekor kábítószergyanús anyagot találtak.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást G. Attila 32 éves csincsei lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. március 4-én 8 órakor a tiszabecsi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre az általa vezetett személygépkocsival.

untitled_7

A másodlagos vámvizsgálat során a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai ruházata alatt, felsőtestére erősítve két zacskóban összesen 131,47 gramm kábítószergyanús növényi származékot, az elvégzett gyorsteszt alapján cannabist találtak. A rendőrök a társhatóság munkatársainak jelzésére a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Tiszavasvári - A tiszavasvári nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Alex 20 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozók 2018. március 2-án tartottak h...
hirdetés