Ultimátum alatt meccselnek, a Szpari nem hibázhat

Ultimátum alatt meccselnek, a Szpari nem hibázhat
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – A Szpari számára csak a három pont itthon tartása az elfogadható eredmény a Puskás Akadémia ellen.


Norbert és Tibor minden bizonnyal örömmel fogja köszönteni egymást. A búcsúzáskor a Heffler-fivérek legalább egyike nagyon szomorú lesz. Előbbi a házigazda Nyíregyháza Spartacus, bátyja az ellenfél Puskás Akadémia csapatában léphet pályára. Egy olyan meccsen, amelyen a döntetlen egyik csapat számára sem jelenthet igazán üdvösséget.

Egykori társak ellen

A házigazdáknak semmiképpen, hiszen ultimátum alatt meccselnek (a következő két bajnokit meg kell nyerni), így számukra csakis a győzelem az elfogadható az eredmény. Két feljutásra pályázó, ám az utóbbi időben nem így szereplő csapatról van szól. A Szpari az elmúlt négy összecsapáson mindössze egy pontot szerzett, a felcsútiak idegenbeli mérlege pedig legalább ilyen gyenge, hiszen a hét meccsükön a megszerezhető huszonegy pontból csak öttel gazdagodtak. A nyíregyháziak a legutóbbi körben 2–1-re kikaptak Szolnokon, a Puskás otthon az exsioni Vanczák Vilmos góljával nyert a Siófok ellen
A két csapatban vannak, akik egykori társaik ellen játszanak. A felcsútiaknál Pekár László, illetve a nyíregyházi nevelésű Lipcsei Ádám, a Szpariban pedig Harsányi Zoltán.

Kemény meccs várható

– Egy olyan meccs, amelyen egykori társak ellen játszunk, az mindig különleges – kezdte a beszélgetést a gyorslábú csatár – Szombaton is így lesz, és bár sok egykori csapattársammal tartom a kapcsolatot, ez a találkozón nem számít. Akkor ezt félre teszem és minden erőmmel azon leszek, hogy nyerjünk. Kemény meccs lesz, hiszen a Puskásnak és nekünk is égetően szükségünk van a három pontra. A hazai meccseink nem úgy sikerültek ahogyan azt terveztük. Éppen ezért szombaton mindent megteszünk majd azért, hogy nyerjünk, hiszen ez extralökést adhat a csapatnak és a drukkereknek is.
Az előjelek nem túl kedvezőek, hiszen néhány napja Dragóner Filip dőlt ki a sorból, péntekre pedig Tisza Tibor lázasodott be. Egyikükre sem számíthat a szakvezetés.

KM-ML
hirdetés