Uniós színvonalú kirendeltség

Uniós színvonalú kirendeltség

Csizmár Gábor avatta fel pénteken a Megyei Munkaügyi Központ ózdi kirendeltségét.

A Vasvár úti, jól megközelíthető hivatal mindenben megfelel a kor követelményeinek, az európai uniós elvárásoknak – hangsúlyozta beszédében Csizmár Gábor, foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter.

Hazai és külföldi is

A kirendeltség alkalmas a partnerközpontú munkavégzésre, informatikai kiszolgáló egységeinek segítségével ,,el lehet érni” egymillió uniós munkahelyet, sőt az információs pont lehetőséget ad arra, hogy az ügyfelek mobiltelefonjuk segítségével kapjanak híreket az álláslehetőségekről és a képzési kínálatról.

A nemzeti színű szalagot Csizmár Gábor Benedek Mihály polgármester, dr. Tóth István országgyűlési képviselő és Szabó József, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Munkaügyi Központ igazgatója jelenlétében vágta át.

Az eseményt követő sajtótájékoztatón Csizmár Gábor bejelentette, hogy a bérgarancia alapból a napokban megkapták 118 millió forintra rúgó elmaradt bérüket a felszámolás alatt lévő Finomhengermű Munkás Kft. dolgozói. Az üzem iránt komoly befektetők érdelődnek, így minden remény megvan arra, hogy húsvét után ismét meginduljon a hengerlés.

KT
hirdetés