„Úristen, egy néger hulla van a lakásban!” – Éveken át feküdhetett a kisvárdai gyilkos múmiája a lakásban

Akt.:
„Úristen, egy néger hulla van a lakásban!” – Éveken át feküdhetett a kisvárdai gyilkos múmiája a lakásban
© Fotó: Blikk / Fuszek Gábor
Kisvárda – Az egyik kisvárdai társasház emeleti lakásában mumifikálódott holttest került elő, a Blikk információi szerint a múmia egy férfi holtteste, akit korábban 8 év börtönre ítéltek, mert kivégezte az édesanyját húsbárddal.

– Éppen műszakból jöttem haza, amikor nagy zörgés hallatszott a lépcsőházban: a zárat törték fel, mert az ajtó belülről volt kulcsra zárva. Amikor felértem az emeletre, éppen bejutottak a lakásba. Csak annyit hallottam, hogy egy női hang felkiált: „Úristen, egy néger hulla van a lakásban! – mesélte a Blikknek az egyik szomszéd, Viktor. Elmondta, hogy a halott férfi néhány éve szabadult a börtönből.

A mumifikálódott holttestre az egykori élettársa talált rá a Blikk információi szerint. A férfi évek óta halott lehetett már, de mivel az ajtót korábban újabbra cserélték, a hullaszag nem terjedt szét a lépcsőházban.

A Blikk szerint a férfit 2008 decemberében 8 év börtönre ítélték, amiért édesanyját egy húsbárddal kivégezte. A férfi azt mondta: tévézés közben vált egyre idegesebbé egy korábbi vita miatt az anyjára, ezért nyúlt végül a bárdhoz.

Az esettel kapcsolatban a Blikk megkereste a A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságot, de válasz egyelőre nem érkezett hozzájuk.

Forrás: blikk.hu
hirdetés