Kisvárda Master Good

2020.07.31. 15:27

Sassának jólesik a szurkolók szeretete

A Kisvárda közönségkedvence még sok boldog pillanatot élne át a klubnál.

Sassá és Lucas boldogan fotózkodik a szurkolóval

Fotó: kisvardafc.hu

A Kisvárda Master Good NB I.-es labdarúgócsapata a fiatalítás jegyében több rutinos játékosától is elköszönt a szezon végén, így Theodorosz Beriosznak, Rados Proticsnak, Mihai Mincának és Nemanja Obradovicsnak sem ajánlott új szerződést. Úgy nézett ki, hogy a 32 éves Jefferson Sassá sem marad, ám fordulat történt az ügyben, a klub múlt héten bejelentette, hogy a felek megállapodtak egymással a folytatásról.

Kisvárda az otthona

A brazil szélső tavaly nyáron, az első élvonalbeli szezon előtt érkezett, azóta 51 NB I.-es bajnokin összesen 2156 percet töltött a pályán, öt találat és három gólpassz fűződik a nevéhez, de ami a legfontosabb: a szurkolók egyik kedvencévé vált.

– A szezon utolsó, DVTK elleni meccse után találkoztam Révész Attila sportigazgatóval, és elkezdtünk tárgyalni a szerződéshosszabbításról, de az újabb megbeszéléseket későbbre kellett halasztanunk, mert ő és én is elutaztunk – beszélt Sassá arról, miért született meg ilyen sokára a megállapodás. – Néhány héttel később folytattuk a tárgyalást, tovább dolgoztunk az ügyön.

A legfontosabb, hogy a klub és én is végig azonos állásponton voltunk, azt szerettük volna, hogy maradjak.

– Nagyon sokat jelent számomra az a szeretet, amit a klubtól és a szurkolóktól kapok. Az elmúlt időszakban rengeteg üzenetet kaptam a szurkolóktól, akik arról érdeklődtek, hogy maradok-e. Néhányan egyenesen úgy fogalmaztak, hogy nekem Kisvárda az otthonom. Ez nagyon jólesett.

A mindig mosolygós brazil a nyári szünetben Ausztriában nyaralt a családjával. Mint mondja, muszáj volt kikapcsolódnia, mert a koronavírus-járvány miatt nagyon nehezek voltak az elmúlt hónapok. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy a szezon befejezése sem volt épp egy sétagalopp, pedig az utolsó előtti fordulóban a Puskás Akadémia ellen úgy tűnt, Sassá a bennmaradást érő gólt lőtte a mérkőzés 85. percében, ám a felcsútiak a 94. percben egyenlítettek, így a Kisvárdának a zárókörben kellett megőriznie az NB I.-es tagságát.

Kettőzött erővel dolgozik

– Ó, az a Puskás elleni gól! Szerintem az Kisvárda történetének legizgalmasabb gólja volt. A csapatkapitány, Lucas ünnepelte velem a leginkább a találatot, na meg az egész stadion. Az egy igazán felemelő pillanat volt – beszélt a gólról Sassá, és zárásként a szurkolóknak is üzent.

– Szeretném, hogy tudjátok, nagyon örülök, hogy újabb szezonra a klubnál maradtam, minden mérkőzésen a legjobbamat akarom nyújtani. Kettőzött erővel fogok dolgozni azért, hogy minél több boldog pillanatot élhessünk át együtt. Nagyon köszönöm nektek a szívből jövő szeretetet!

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában