Utánajártunk mennyire tartják fontosnak a szűrővizsgálatokat

Kiss Anett
Kiss Anett
Nyíregyháza – Kiss Anett úgy véli, fontos, hogy egészséges legyen, ezért a kötelező szűrővizsgálatokra mindig elmegy. – Akár életet is menthetnek, hiszen ha valami baj van, azt az orvosok még időben észreveszik – tette hozzá a fiatal lány.

– A munkámhoz szükséges tüdőszűrőre szoktam eljárni évente, más rendszeres vizsgálaton nem voltam. De tervezem, mert az egészség az első – jegyezte meg sokatmondóan Fedor Vivien.

Fedor Vivien

– Mivel asztmás vagyok, félévente kell járnom kontrollra a pulmonológiára, de elégedett vagyok az orvosommal, mert alapos vizsgálatot végez – árulta el lapunknak Tukacs Emese.

Tukacs Emese

A megyeszékhelyen élő Pinhasov Ráhel még csak allergiateszten vett részt, valamint rendszeresen járt felülvizsgálatra egy ideig a térde miatt, de egyéb szűrésre eddig nem volt alkalma elmenni.

Pinhasov Ráhel

– Évente járok tüdőszűrőre, de más vizsgálatra nem jelentkeztem be eddig. Odafigyelek az egészségemre, viszont nem igazán bízom az orvosokban – árulta el érdeklődésünkre Bodnár Bence.

Bodnár Bence

A nyíregyházi Szabó Diána számára fontos az egészsége, ezért egy évben egyszer teljes vizsgálatot végeztet, ilyenkor többnyire hallás- és látás-, tüdőszűrő és vérvizsgálaton vesz részt.

Szabó Diána
KM-PB
hirdetés