összecsapás

2020.05.31. 23:01

Nem bírt egymással a Fradi és a Puskás Akadémia

1-1-es döntetlennel zárult a vasárnap esti mérkőzés.

A bajnok és listavezető Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a mérkőzést tíz emberrel befejező Puskás Akadémia otthonában vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.

Óriási hazai helyzettel indult a mérkőzés, majd az első negyedórában is inkább a Puskás Akadémia irányította a játékot. A vezetést mégis a Ferencváros szerezte meg, Tokmac Nguen szép egyéni akció végén lőtt a kapuba.

Nem telt el újabb negyedóra sem, amikor egyenlítettek a felcsútiak, méghozzá Lovrencsics Gergő segítségével, aki egy baloldali beadásba szerencsétlenül piszkált bele és saját kapujába továbbított.

A második félidő is hatalmas hazai gólhelyzettel kezdődött, utána azonban kiegyenlített játék folyt a pályán. Húsz perccel a vége előtt megfogyatkozott a Puskás Akadémia, Joel van Nieff ugyanis megkapta a második sárga lapját.

Emberelőnybe kerülve a Ferencváros igyekezett felpörgetni a tempót, próbálkozásai azonban nem eredményeztek újabb gólt, így meg kellett elégednie az egy ponttal.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!