Helyi közélet

2017.01.12. 09:44

Igazoltatás közben derült ki, hogy lopott biciklivel tekert a nagykállói férfi - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. január 10-én Nagyfenék település külterületén igazoltattak egy kerékpárral közlekedő férfit. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi a biciklit rövid idővel az intézkedés megkezdése előtt egy vállaji férfitól lopta el. Az egyenruhások a 37 éves nagykállói lakost előállították és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei 2017. január 11-én Gemzse külterületén igazoltattak egy 22 éves helyi lakost. Az intézkedés alatt kiderült, hogy a férfi körözés alatt áll, mivel a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg, ezért a Vásárosnaményi Járásbíróság elzárásra változtatta át. Az egyenruhások a férfit őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság körözése alapján 2017. január 11-én Tiszavasvári és Tiszadada belterületén elfogták a rendőrök B. Miklós 20 éves tiszavasvári és M. László 55 éves tiszadadai lakost. A férfiak a részükre kiszabott szabálysértési bírságot nem fizették meg, ezért a büntetésüket elzárásra változtatták át. A rendőrök a férfiakat előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársai 2017. január 11-én Nagyhalászban elfogtak egy 28 éves kótaji lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot, mivel az elzárás büntetés letöltését nem kezdte meg. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában