Helyi közélet

2016.04.19. 07:47

Árokban rekedt az autós Nyírtassnál

Nyírtass - Hétfő este, egy munkába tartó polgárőr vette észre, hogy Nyírtass Pátroha felőli végén, a sötét útszakaszon egy gépkocsi van az árokban.

Nyírtass - Hétfő este, egy munkába tartó polgárőr vette észre, hogy Nyírtass Pátroha felőli végén, a sötét útszakaszon egy gépkocsi van az árokban. Szólt szolgálatban lévő társainak, akik a helyszínre érkeztek, értesítették a mentőket, tűzoltókat, és a rendőrséget. A nyomok szerint az Opel Nyírtass felől tartott Pátroha irányába, de tisztázatlan okból jobbra letért az útról, és a fák közé hajtva a bal oldalára borult.

A vezetőt a tűzoltók vették ki a gépkocsiból, a mentők pedig kórházba szállították. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták a nyírtassi polgárőrök.

A rendőrség eljárást indított a baleset okának tisztázására, vizsgálják azt is, fogyasztott-e alkoholt indulás előtt a járművezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában