Útépítési munkák miatt sebesség- és forgalomkorlátosokra kell számítani

Akt.:
Útépítési munkák miatt sebesség- és forgalomkorlátosokra kell számítani
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A 36-os főúton Jánosbokor és Nagycserkesz között folytatódnak az útfelmarási munkálatok, sebességkorlátozás mellett, jelzőőrök irányításával váltakozó irányban halad a forgalom.


– Ugyancsak útfelmarási munkálatok kezdődnek holnap reggel a 38-as főúton Gyulatanya külterületén, a nagy felületű aszfaltozás pedig a jövő héten kezdődik.

– Nyíregyháza belterületén, a Kéményseprő utca és Debreceni út között november közepéig folytatódik a közműépítés. Egyirányú a forgalom 30 km/órás sebességkorlátozás mellett, aki teheti, kerülje a Kilátó utcai csomópontot.

kemeny
– Tilos a megállás Nyíregyházán a Holló-Sólyom utcai építkezés miatt 8 és 17 óra között.
– Felhívjuk a járművezetők figyelmét a lakó-pihenő övezeti 20 km/órás sebességkorlátozás betartására Nyíregyházán, úgy a Jósavárosban, mint az Örökösföldön.

– Közmű helyreállítási munkálatokkal számoljanak a Korányi Frigyes utcán – a körforgalom közelében – és az Ér utcán közlekedők Nyíregyházán. Mindkét helyszínen megsüllyedt fedél helyreállítása okoz útszűkületet.

konyari
– Két nagy erejű ütközés történt tegnap a megyeszékhelyen. A Rákóczi-Moszkva utcák találkozásánál rendőri intézkedésre volt szükség, este a Mák-Géza utcák kereszteződéséből egy gyereket szállítottak kórházba a mentők. Mindkét esetben az elsőbbség meg nem adása vezetett a balesethez, a rendőrség vizsgálja a felelősség kérdését.

– Kedvező látási és útviszonyok mellett a folyamatos a haladás az M3-as autópályán. Felhívjuk a figyelmet a Nyíregyháza-Újfehértó közötti 70 km/órás sebességkorlátozás betartására, itt ugyanis gyakoriak a koccanások – tájékoztatott a legfrissebb hírekről Bordás Béla közlekedési tudósító.
hirdetés