Ütésálló gumiszőnyeget kapott az ovi

Dr. Kozák Gyuláné, óvodavezető, Győri Gábor, Carbon Black Kft., Kálmán Béla, polgármester.
Dr. Kozák Gyuláné, óvodavezető, Győri Gábor, Carbon Black Kft., Kálmán Béla, polgármester. - © Fotó: Rebák Tiborné
Nyírmada – A Nyírmadai Napsugár Óvodában május végén vidám családi napra hívtuk a város apraját-nagyját.

A gyermeknap apropója mellett más okunk is volt az ünneplésre: a „Carbon Black Kft.” 220 m2 ütésálló gumiszőnyeget adományozott óvodánk udvari játékai (hinták, libikókák, mászókák) alá. Ezúton is köszönjük Pénzes Ilona és Balogh István tulajdonosoknak ezt a magas szintű támogatást, mellyel hozzájárultak ahhoz, hogy óvodásaink biztonságosan és balesetmentesen használhassák udvari játékainkat. Az átadásnál a céget Győri Gábor és Zékány András képviselték.

Az egész délelőtt tartalmas szórakozást nyújtott mindenki számára: fellépett mazsorett- és néptánc csoportunk, a mozogni vágyók zenés Manó-tornán vehettek részt, s a nagydobosi óvoda „Csillagszem” tánccsoportjának műsorát is megnézhettük. A gyerekeknek nagy-nagy élmény volt, mikor szirénázva megérkezett a rendőr- és a tűzoltókocsi: beleülhettek, közelről megcsodálhatták az autókat, s rajongva hallgatták az egyenruhás „bácsikat”.

A délelőtt folyamán a gyerekek különböző állomásokon tehették próbára ügyességüket, bátorságukat: gyöngyöt fűzhettek, lufit fújhattak, horgászos játékkal pecázhattak, versenyezhettek sorversenyekben, célbadobásban, s arcfestést is kérhettek. Természetesen mindenhol jutalompontokat gyűjthettek s a végén mindenkinek járt a megérdemelt csoki, ivólé. Mindezek mellett a CEDEK Szeretetszolgálat játékokat, gyerekruhákat, édességet adományozott óvodánk gyermekeinek.

Öröm volt nézni a vidám és csillogó gyermekszemeket: emlékezetes gyermeknap – családi nap volt!

– Rebák Tiborné, óvodapedagógus –
hirdetés