Ütközés a Vay Ádám körúton – Balesetek az elmúlt 24 órában

Ütközés a Vay Ádám körúton – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotók: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nyíregyháza Vay Ádám körúton közlekedett személygépkocsival a Szegfű utca felé egy 37 éves nyíregyházi nő 2017. augusztus 28-án 7 óra 33 perckor. A gépkocsivezető későn észlelte az előtte forgalmi okból megálló járművet, aminek nekiütközött. A baleset következtében a részes járművet vezető 46 éves nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Nyíregyháza Pazonyi úton közlekedett személygépkocsival a Kosbor utca irányába egy 37 éves kállósemjéni lakos 2017. augusztus 28-án 16 óra körül. A gépkocsivezető feltehetően nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte lassító, lekanyarodni szándékozó jármű mögött. A férfi a baleset elkerülése végett a járművet balra kormányozta, ahol a gépkocsijával nekiütközött egy belső forgalmi sávban forgalmi okból megálló autónak. A balesetben részes autó az ütközés következtében előregurult és elütött egy kijelölt gyalogosátkelőhelyen közlekedő 13 éves fiút. A baleset során a nyíregyházi fiú könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés