Helyi közélet

2014.05.16. 18:25

Vasutas majális és városi gyermeknap Záhonyban

Záhony - Május 24-én, szombaton egész napos kulturális és szórakoztató programmal várják a gyerekeket és szüleiket a főutca tájház előtti szakaszán.

Záhony - Május 24-én, szombaton egész napos kulturális és szórakoztató programmal várják a gyerekeket és szüleiket a főutca tájház előtti szakaszán.Az események 9 órától a már hagyományos kerékpáros túrával veszik kezdetüket a Győröcskét Záhonyon át Zsurkkal összekötő kerékpárúton. A tiszai töltésen az ártéri erdők hatalmas fái között, zöld környezetben húzódó mintegy 6 km-es szakasz igazán kellemes kikapcsolódást kínál a résztvevők számára. 10 órától a debreceni Alföld színpad művészei, majd az ugyancsak civis városi Forgórózsa Néptánc Együttes tagjai lépnek a pódiumra. 11.30 órától táncházat rendeznek.

Délben a nyíregyházi Százszorszép Tánccsoport és a Kéknefelejcs Dalkör ad műsort, 12.30-tól a miskolci Ropogtató Néptánc Kamaraműhely, majd a borsodi megyeszékhely Musical és Dalszínháza szerepel.

14 órától aszfaltrajzversenyt rendeznek, 15 órától labdatorna bemutatót tartanak. 15.30 órától a helyi Varázs Hastánccsoport műsorát láthatja a közönség. 16 órakor kezdődik a játékos sportvetélkedő, majd 17 órától a békéscsabai Kőrösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar és a Grácia Mazsorett csoport zárja a sokszínű összeállítást.

Mindezek mellett kézműves játszóház, arcfestés, hajszobrászkodás, rajzfal, diavetítés, vöröskeresztes sátor, ugrálóvár fogadja és szórakoztatja majd az érdeklődőket.

Tancsik Róbert

Címkék#Záhony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában