Ütőképes nyíregyházi csapattal tovább jutni

Nyíregyháza – Tiszakécskén a korábban kevesebbet játszók kapnak lehetőséget a Szpariban.

A héten egy közepes és egy hosszabb utazás vár a Szpari focistáira. Szerdán Tiszakécske, vasárnap Mosonmagyaróvár lesz az úticél, az előbbi közel ötszáz, utóbbi majd ezer kilométert jelent.

Szerdán a Magyar Kupában szerepel a Spartacus. A tavalyi kiírásban a legjobb harminckettőig jutottak a nyíregyháziak, a nyolcadik fordulóban a Kozármisleny parancsolt álljt a 3-2-es győzelmével. Most az első akadályt a harmadik vonal Közép csoportjában a tavelly második helyén álló Duna Aszfalt az ellenfél. A nevével ellentétben nem Duna-parti, hanem tiszakécskei együttes.

– Természetesen a cél a továbbjutás az NB III-ban jegyzett tiszakécskeiek ellen. Szeretnék azoknak lehetőséget adni,akik a bajnokikon kevesebbet játszottak, de természetesen úgy, hogy ütőképesek is legyünk – vélekedett Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A szakvezető azt is elmondta, hogy továbbra is vannak sérültek a csapatnál, a vasárnap este kórházi kivizsgáláson átesett Hinora Kristófnak szerencsére nincs komolyabb baja, ám biztosan nem játszik szerdán.

KM-ML​Sporthírek


hirdetés